Selasa, 04 Oktober 2011

Lirik lagu layang sworo

layangmu lewat sms hpmu
ra iso ngobati kngenku
sworomu lewat telepon gratisan
ra iso ngalai yen sesandingan
janjimu semono tresnamu bage
nyatane saiki kok tinggalake

Reff :
layang sworo ra iso ngobati
rasa kangen marang sliramu.....yai
layang sworo ra iso ngganteni
kulino aku nyanding sliramu ...yai

 layang sworomu
nglambahi kangen ning atiku

19 komentar: